Cecil Percy III

De tovenaar van de groep

Description:

Een magere man van elvische afkomst

Bio:

Cecil was per ongeluk verwekt tijdens de grote elven-orgie van 1422.
Hoewel de seksuele handeling die uiteindelijk zijn creatie zou betekenen geen vertaalbare naam heeft, kwamen er 2 flessen magisch glijmiddel, een rubberen kip en een spaghettitang bij aan te pas.

Aangezien de zijn moeder nog in de kast zat als heteroseksueel en de vader spoorloos was verdwenen, besloot ze de zwangerschap geheim te houden en Cecil na de geboorte in het wild te laten opgroeien als boself.

Door een ongeluk waar 2 zwaluwen en een kokosnoot bij aan de pas kwamen, vond Cecil zich echter op de dorpel van een toren te midden van een uitgestrekt weiland. De toren was eigendom van een van de grootste menselijke tovenaars aller tijden; Ludwig Missiaen. De tovenaar besloot Cecil zelf op te voeden, aangezien hij altijd kinderloos is geweest.
Ludwig geloofde namelijk dat alle vrouwen succubi waren en dat ze zijn magische krachten zouden stelen door coitus.

Na zijn 12de levensjaar werd Cecil discipel en leerde hij alle geheimen van magie.
Op zijn 30ste verliet hij de magische toren en begon hij zelfstandig te werken in een naburige stad, er trad nog geregeld contact op tussen leerling en leermeester om ontdekkingen uit te wisselen.

Na een dodelijk ongeval waarbij 2 vaten dwergenbier, een betoverde komkommer en een golem gemaakt uit lendendoeken bij betrokken waren, werd Cecil niet enkel verbannen uit de stad, maar verloor hij ook zijn subsidies voor onderzoek.

Op zijn 87ste vestigde Cecil zich in de hoofdstad van de regio, waar hij een klein winkeltje met magische boekrollen opende om zijn onderzoek verder te financieren.


Omdat Cecil al sinds zijn eerste levensjaren in aanraking is gekomen met magie is hij een natuurtalent in de 8 richtingen van magie.

Aangezien Ludwig Missiaen volkomen onbekwaam was om Cecil op te voeden, lijdt Cecil nu aan meerdere psychische en sociale stoornissen; waaronder dwangmatig ongepast gedrag, waanideeen en een panische angst voor vrouwen.

Cecil Percy III

sausage party 2.0 inothernews